Aplikace Grason propojuje zájemce o práci v restauracích s podniky, které si přes ni najímají personál na krátké brigády. Kvůli podobnému modelu už se Grasonu, který je na trhu druhým rokem, začíná říkat Uber v gastru. A skutečně, když má jeden ze dvou zakladatelů Karel Mařík svůj start-up k něčemu přirovnat, jmenuje Liftago. Po každé brigádě se totiž obě strany zhodnotí pomocí hvězdiček. Právě hodnocení zajišťuje, že brigádníci, pokud nechtějí přijít o budoucí práce, se nemohou ve službě flinkat. A restaurace se zase nemohou ke krátkodobým zaměstnancům chovat zle.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.