18. 12. 2020
18. 12. 2020
Jeden vařil v Oxfordu, druhý odborně ochutnával nejdražší drinky světa. Pak se rozhodli, že Prahu dobudou s nejlepšími tuzemskými pastrami...
23. 11. 2020
23. 11. 2020
Začátkem listopadu to po čtvrté odpoledne na hlavní silnici protínající Horní Počernice vypadá na první pohled úplně stejně jako touhle dobou...
11. 11. 2020
11. 11. 2020
Už je to téměř měsíc, co vláda v nouzovém stavu uzavřela restaurace a další podniky, aby zabránila šíření koronaviru. Řada z nich kvůli tomu...
6. 10. 2020
6. 10. 2020
Modrá myš ve Stodolní ulici v Ostravě působí jako zjevení. Nečepují tam pivo, nemají ani kávu, podnik živí prodej koktejlů, které bar v...
14. 9. 2020
14. 9. 2020
Komentář Pavla Sobíška Taky jste si všimli? Někteří poskytovatelé služeb reagují v prostředí snižující se poptávky… zdražením. Mikropozorování se týká...
Bývalá putyka v pražské ulici U Milosrdných se před šesti lety proměnila v přední scénu české gastronomie. Restaurace Field, která patří do...
1. 9. 2020
1. 9. 2020
Podcast Poprvé Na to, jak správně nastartovat kariéru nebo rozjet firmu, neexistuje univerzální návod. Poučit se od těch, kteří už něco dokázali, je ale dobrý...
David Petřík začínal jako kuchař. Teď se svým společníkem Viktorem Kaplanem vlastní jednu z největších ryze českých gastroskupin. Síť...
12. 8. 2020
12. 8. 2020
Velké čtení Těžko byste v Dolomitech hledali extravagantnějšího hoteliéra. Z kapsy zářivě růžového saka čouhá tužka ozdobená pestrobarevnou figurkou....
10. 7. 2020
10. 7. 2020
Téměř tři měsíce měly zavřeno a teď chybí restauracím v Česku, především v turistických destinacích, zahraniční návštěvníci. To se projevilo i...