24. 4. 2020
24. 4. 2020
Manažerkou externí komunikace společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko se od května stane Patricie Šedivá. Ve své nové roli bude zodpovědná...
16. 4. 2020
16. 4. 2020
Budoucnost gastronomie Po restriktivních opatřeních české vlády, která souvisejí s celosvětovou pandemií nemoci covid-19 a snahou zmírnit šíření nemoci mezi...
6. 4. 2020
6. 4. 2020
Rozhovor Dvě továrny na droždí společnosti Lesaffre v polském Wolczyně a maďarské Budapešti vyrábí dvacet čtyři hodin denně sedm dní v týdnu. Jsou to...
24. 2. 2020
24. 2. 2020
Boj proti dvojí kvalitě potravin byl jedním z velkých témat loňských voleb do Evropského parlamentu. Stejnou kvalitu čokolády nebo rybích prstů...
24. 2. 2020
24. 2. 2020
Komentář Julie Hrstkové Máslo není z mléka, prádlo není bělejší než bílé a rybí prsty maximálně tak ležely vedle jiných ryb v mrazáku. Nejžhavější téma minulých let,...
10. 2. 2020
10. 2. 2020
Řízení společnosti Pivovary Staropramen v České republice a na Slovensku se od února ujal dosavadní komerční ředitel Zdenek Havlena. Ve vedení...
13. 4. 2020
13. 4. 2020
Moderní plasty 1/2020 Plasty pomáhají prodlužovat životnost potravin, chrání je během přepravy a omezují plýtvání. I přesto jsou pod palbou kritiky. Firmy se je snaží...
23. 12. 2019
23. 12. 2019
Na dohled od zámku ve Frýdku-Místku se vyrábějí chipsy z poněkud netradičních surovin. Místo brambor tady ve skladech mají pytle s namletou...
21. 12. 2019
21. 12. 2019
Velké čtení Ve světě se jich každý den vyrobí přes sto milionů. Znají je děti ve stovce zemí. Řeč je o "gumových zlatých medvídcích", které roku 1922 uvedl...
2. 10. 2019
2. 10. 2019
Pivovar Ostravar oznamuje, že prvního října dojde ke změně na pozici vrchního sládka. Romana Richtera vystřídá ve funkci šestatřicetiletý Jan...