7. 12. 2020
7. 12. 2020
Kromě zdravotníků jsou možná nejsledovanějšími hrdiny aktuální pandemie. Veřejnost diskutuje o distanční výuce, o schopnostech pedagogů učit...
28. 7. 2020
28. 7. 2020
Dvojí kvalita potravin a dalších výrobků se loni v květnu stala pro tuzemské politiky na několik dnů hlavním tématem. Důvodem byly především...
Zákazníci už nekupují jen výrobek, ale celou filozofii. Vyrábět ekologicky a udržitelně tak začíná být známkou kvality. Otázku, jak změnit firmu...
Rozhovor Česká ekonomika v důsledku koronaviru letos zažije největší propad ve své novodobé historii. Podle ekonomky a rektorky Mendelovy univerzity...
14. 5. 2020
14. 5. 2020
Oslovili jsme lidi, kteří hodně cestují, a mají proto srovnání se světem, aby nám prozradili svoje nejoblíbenější ubytování v Česku. Místa, kam...
24. 2. 2020
24. 2. 2020
Do strojírenské společnosti Kovosvit MAS se na pozici ředitele kvality vrátil po osmi letech Petr Vlach. Jeho cílem je zkvalitnit a důsledně...
24. 2. 2020
24. 2. 2020
Boj proti dvojí kvalitě potravin byl jedním z velkých témat loňských voleb do Evropského parlamentu. Stejnou kvalitu čokolády nebo rybích prstů...
24. 2. 2020
24. 2. 2020
Komentář Julie Hrstkové Máslo není z mléka, prádlo není bělejší než bílé a rybí prsty maximálně tak ležely vedle jiných ryb v mrazáku. Nejžhavější téma minulých let,...
11. 2. 2020
11. 2. 2020
Dvojí kvalitu potravin považuje za problém 77 procent Čechů, zhruba každý sedmý kvůli tomu nakupuje v zahraničí nebo si odtud nechává zboží...
31. 12. 2019
31. 12. 2019
Dvě zprávy pro pivovarníky, jedna dobrá, jedna špatná. Chmelu se letos urodilo o 40 procent více než loni, kvalita toho žateckého ale nemusí být...