15. 2.
Téma / jídlo
Nejen skvělá Belgie. Nový podnik v centru Prahy nabízí to nejlepší z malé země s velkým významem, i gastronomickým
14. 2.
Šéfkuchař Hotelu Akademie kouzlí se zapomenutými surovinami a páruje je s víny
Byznys menu Na předjarním menu dominuje chuťově výrazná pohanka a jemná červená řepa. V nabídce jsou vína, která právě získala titul Vinařství roku....
13. 2.
Horský bufet nové generace: Akční stánkaři vyhlásili konec klobásám a tatrankám, v lese vaří jídlo pro sportovce
13. 2.
V malostranské Cihelně hosté vybírají jídla pro jarní menu
Byznys menu Unikátní akce převzatá ze světa filmu má název Sneak peek. Všechny předpremiérové pokrmy jsou k dispozici za zaváděcí ceny. Výtečný je špíz z...
31. 1.
Provokativní bistro v Petrské čtvrti se zaměřilo na přípravu tapas, které oslní svou pestrostí a kreativitou
Byznys menu V malé kuchyni kouzlí šéfkuchař Alfréd Hrdý. Minimálně polovina pokrmů překračuje hranice bistro stylu a blíží se nabídce klasické restaurace....
31. 1.
Málo muziky za málo peněz. Bistro Ořechovka sice oživilo unikátní prostor, jídlu by ale prospěla slušná porce kreativity
24. 1.
Komorní atmosféra, moderní gastronomie a freska znázorňující výhled na New York. To všechno je Alcron
Byznys menu Novou energie přinesl do Alcronu talentovaný šéfkuchař Jakub Černý. Každý host si sám skládá své menu. Ke všem chodům jsou připravena vhodná...
17. 1.
Dostupnost jídla se v rozvojových zemích zlepšila. Největší propad zažívá Venezuela
Infografika Z indexu potravinové zabezpečenosti časopisu The Economist vyplývá, že se v roce 2018 dostupnost jídla mírně zlepšila u více než dvou třetin...
17. 1.
V restauraci Mlýnec u Karlova mostu ukazují, jak by měla vypadat moderní česká kuchyně. Lehká, barevná, zábavná a chutná
Byznys menu Speciální valentýnské menu je možné ochutnat během celého února. Šéfkuchař Marek Šáda pracuje s českými sezonními surovinami: na jaře bude v...
16. 1.
Evropské restaurace budou moci bez omezení nabízet Big Mac. McDonald's ztratil v EU práva na tuto ochrannou známku
Americký řetězec restaurací s rychlým občerstvením McDonald's ztratil v EU práva na ochrannou známku Big Mac ve sporu s irským konkurentem...
11. 1.
Maso, pivo a hlavně dobré jídlo. Meat Beer se daří být moderní českou restaurací, navíc přihodí štiplavou Asii a Mexiko
10. 1.
Bistro v Londýnské překvapuje v mnoha směrech. Zaujme kosmopolitní atmosférou i kreativními nápady
Ekonom Hlavním trumfem podniku je pestrá nabídka vybroušených tapas. V rámci akce Kolem světa mohou hosté ochutnat šest specialit z různých koutů...
7. 1.
Šéfkuchař Přemek Forejt potřebuje o jídle přemýšlet a to samé vyžaduje i od svých hostů. Na talíři hledá ale hlavně zábavu
4. 1.
Obědy zdarma dejme jen těm, kdo pobírají přídavky na děti, navrhuje ministerstvo. Cílíme na potřebné, říká Plaga
Oběd zdarma by mohly dostávat děti z veřejných mateřských škol a z prvního stupně základních škol z rodin, které pobírají dětské přídavky....
3. 1.
Moderní gastronomie v kulisách barokního sálu nabízí zážitek pro všechny smysly
Byznys menu Potěší atmosféra bývalého refektáře s nádhernou freskou. Zahřeje chuťově výrazné consommé s foie gras či dýňový krém s divokou kachnou....
23. 12. 2018
Kapra mít nebudeme, často jím blbě, někdy se šíleně spletu, přiznává gurmán Maurer
DVTV Tradiční úpravy kapra nejsou chuťově ideální, u nás doma se neuchytil, sháním biokrůtu, když bude ryba, tak buď štika, nebo pstruh, říká Pavel...
26. 12. 2018
Přes Vánoce můžete přibrat až pět kilo, řízek nevadí, když jíte zdravě celý rok, říká odborník na sportovní výživu Roubík
DVTV Vánoce nejsou problém, když se celoročně hýbete a stravujete zdravě. Z lidí jsou extremisté ve výživě, ve stravě je informační chaos, neumíme...
reklama