reklama

Téma: bar

Recept

Koktejl se správnou chemií: Připravte si "svítící" drink podle barmanů z pražského Chemistry baru

Denis Havlena a Jakub špaček si na Vinohradech... více
Jídlo a pití 08.11.2017

Barmani se správnou chemií: Vyhráli startupovou soutěž, teď si otevřeli bar ve stylu laboratoře

Potká biofyzik ekonoma a povídá: "Vysokou máme za... více
Portrét 06.11.2017
Rozhovor

Becherovka se chce přiblížit mladým. Hledá ambasadory značky a míří do USA nebo Nizozemska

Značka, kterou vlastní nadnárodní společnost... více
Byznys 18.06.2017

Vodka a stříbro. Český barman roku přesvědčil při míchání drinků na rychlost i přípravě vlastního koktejlu

Novým českým barmanem roku se stal Tomáš Melzer z... více
Jídlo a pití 12.06.2017

Firma představila prototyp robotického barmana. Návštěvníkům umíchal drinky

Společnost Factorio solutions na konferenci Průmysl 4.0 představila prototyp robotického barmana.... více
Byznys 08.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Hororový pražský bar doplňuje strašidelný dům Fear House

V centru Prahy se před měsícem otevřel strašidelný bar. V pátek 5. května ho doplňuje Fear House,... více
Jídlo a pití 09.05.2017

Hotel Four Seasons Prague otevřel nový lounge a bar Gallery

Hotel Four Seasons Prague otevírá ve svém lobby nový lounge a bar. Nabízí kávu, čaj, šampaňské,... více
Jídlo a pití 27.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Ve vinohradském baru mají na čepu dvaadvacet druhů piv, v lahvích kolem sta

Na pražských Vinohradech otevřeli mladí... více
Jídlo a pití 07.04.2017
ego!

Jídlo a pití někdy nestačí: České restaurace a bary zkouší zpěv, tykání si s obsluhou nebo řízek na špejli

Snaha přilákat hosta může mít mnoho originálních... více
Téma 31.03.2017
Rozhovor

Mnichovský klub Hearthouse se stal pojmem, za první rok utržil čtvrt miliardy. Prestižní členství si platí hlavně firmy

Cihan Anadologlu popisuje v rozhovoru pro HN... více
Zpravodajství 19.03.2017
Rozhovor

Tretter chce naučit Čechy investovat do alkoholu. Pod svou značkou chystá i věci do domácnosti nebo pro muže

Tretter’s Spirit Shop je zřejmě prvním obchodem,... více
Zpravodajství 12.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Jak se pije Chaplin? Bar, který neexistuje míchá divadelní drinky

Brněnský Bar, který neexistuje vytvořil koktejly... více
Jídlo a pití 28.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Brněnský bar 4pokoje praská ve švech ještě před otvíračkou. Během dne se tu vystřídá několik podniků

Brněnský Bar, který neexistuje a Super Panda... více
Jídlo a pití 17.01.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Jak chutná sopečné espresso ve Vnitroblocku?

Od konce loňského roku mladí designéři využívají kreativní prostor Vnitroblock v bývalé holešovické... více
Jídlo a pití 25.01.2017

V Kleiner Distillery zraje slivovice minimálně 1365 dnů. Firma z Prostějovska dobývá luxusní restaurace

Jan a Růženka Kleinerovi opouštějí pěstitelské... více
Zpravodajství 29.12.2016
ego!

Švihák v dánském stylu: V baru Dandy klasické koktejlové menu chybí, staví na promyšlených originálech

Více než deset let sbírali zkušenosti z těch... více
Portrét 21.10.2016

To nejlepší z české nápojové scény: Czech Bar Awards 2016 znají své vítěze z Prahy i Brna

Devátý ročník prestižní soutěže barů a kaváren... více
Jídlo a pití 19.10.2016
Byznys menu

Podívejte se, jak v baru Bugsy's připravují jejich nejlepší drink krok za krokem

Bugsy's, jeden z nejslavnějších a neprestižnějších barů v metropoli, nedávno oslavil jednadvacáté... více
Jídlo a pití 26.04.2017
Byznys menu

Barová legenda v Pařížské láká na marinovanou chobotnici a avokádo s tuňákem

Bugsy's, jeden z nejslavnějších a neprestižnějších barů v metropoli, nedávno oslavil jednadvacáté... více
Restaurace 26.04.2017

Starosta bojuje proti nucené "zavíračce" restaurací a barů v centru Bratislavy. Konec v deset nic neřeší, říká

Zastupitelé v úterý rozhodli, že podniky v centru... více
Zahraniční 21.09.2016

Bary a restaurace v centru Bratislavy budou muset zavírat v deset večer. Je to likvidační, stěžují si majitelé

Bratislava schválila nařízení, že tamní bary a... více
Zahraniční 20.09.2016

Nejdivnější český bar představil nové menu. Experimentuje s podobou i ingrediencemi

Brněnský bar Super Panda Cirkus už dvakrát získal... více
Jídlo a pití 07.09.2016

V Rouenu zemřelo při požáru na narozeninové oslavě 13 lidí. Tragédie patří k nejhorším podobným v Evropě

V severofrancouzském městě Rouen zemřelo v nočním... více
Zahraniční 07.08.2016
Gourmet

Zápisky protivného hosta: Další "masová" expanze Paula Daye a nekonečný příběh podniku v Klimentské

Pražské řeznictví The Real Meat Society čeká... více
Gourmet 28.07.2016

Přejete si? Tomáš Melzer z Hemingway Baru připravuje koktejl, který pil sám spisovatel

Loni získal prestižní titul Barman roku. Své... více
Jídlo 18.07.2016
Gourmet

Zápisky protivného hosta: U Vysokého Mýta vznikl údajně první opravdu americký motorest u nás

Trocha Ameriky dýchne na řidiče u Vysokého Mýta.... více
Gourmet 23.06.2016

Značka Mattoni má na letišti Václava Havla svůj nový bar

Na Letišti Václava Havla Praha byl slavnostně otevřen stylový Mattoni Bar, který se nachází v nově... více
Marketing 16.06.2016
proč ne?!

Přijde chlapík do baru a povídá: Dal bych si kapku rosy, cukrovou vatu a parfém, který se dá vypít

V podnicích Lounge Bohemia v Londýně a Praze, kde... více
Storyboard 16.06.2016
proč ne?!

Radkova Ostrava: Podívejte se, kde a jak trávil čas šéfkuchař Fieldu, než získal michelinskou hvězdu

Člověk musí jet daleko, hrozně daleko, aby se... více
Fotoreportáž 16.06.2016

Nejlepším českým barmanem se stal Adrián Michalčík z L’Fleur. Vydá se na světové finále do Miami

V Praze proběhl třetí ročník barmanské soutěže... více
Lidé 09.06.2016
proč ne?!

Umění ve sklenici: Koktejl, který potěší nejen chuťové pohárky, ale i milovníky umění

Bez kresbičky v mléčné pěně vám dnes už prakticky... více
Mimochodem 29.04.2016
gourmet

Zápisky protivného hosta: K žižkovským podnikům přibude Chartreuse bar, najdete ho na známém místě

V novém podniku na Žižkově se bude i vařit.... více
Gourmet 31.03.2016
Byznys menu

Nově otevřený gastrobar Monarch si zakládá na originálních tapas a španělských vínech

Na začátku února odstartoval Monarch novou éru.... více
Jídlo a pití 28.04.2017
Gourmet

Zápisky protivného hosta: Když váš oblíbený bar ztratí zbytky charismatu, změní se v turistický průchoďák

Hergetovu cihelnu čeká kompletní renovace, v... více
Gourmet 29.02.2016
Gourmet

Zápisky protivného hosta: Do exkluzivního podniku, který se otevře ke konci dubna, míří barmanská superstar

Na pravém břehu Vltavy se má otevřít exkluzivní... více
Gourmet 24.02.2016

Tajemný italský koktejl má šamanský název, rudou barvu a údajně i halucinogenní účinky

Turínský bar Tamango byl pojmenován podle otroka,... více
Cestování 26.01.2016

Kuřáci e-cigaret mají dostat výjimku z protikuřáckého zákona

Náměstkyně ministerstva zdravotnictví Lenka Teska Arnoštová připustila, že vypustí elektronické... více
Události 14.01.2016

Kulinární nabídku Anděla zpestřil koktejlový bar Prolog. S atmosférou americké prohibice

Prolog přináší atmosféru amerického baru z doby... více
Jídlo a pití 13.01.2016

Pijeme dobrý gin se špatným tonikem. To chceme změnit, říká majitel značky Fever Tree

Britská značka prémiových nápojů Fever Tree... více
Zpravodajství 03.01.2016
Můj rok 2015

Několik slov s barmanem Alexem Kratěnou: Jak jsem se naučil čistit ježky

Alex Kratěna je barman, jehož drinky ochutnali lidé hned v několika zemích. Pracoval ve Španělsku,... více
Téma 01.01.2016
Autor HN

Češi jsou k nezaplacení. Ale když jsou v cizině, domů se jim nechce

Wendy Stoklasová patří mezi mladé Čechy a Slováky, kteří se velmi dobře uchytili v londýnských... více
Autorská strana 15.12.2015

Czech Bar Awards 2015: Nejlepším barem je Black Angel’s Bar, mezi kavárnami uspěla La Bohème Café

Nejlepší bary, kluby, vinárny, pivnice a kavárny... více
Jídlo a pití 26.11.2015
Zápisky protivného hosta

V Esce prodávají chlebíček za stovku, zlato v něm však nenajdete

Oceňovaný Alex Kratěna dal v londýnském baru Artesian výpověď. V nově otevřené restauraci s bistrem... více
Gourmet 16.11.2015

Vinný bar Red Pif sází na přírodní vína a kreativní úpravy jídel. Připravuje třeba foie gras po japonsku

Oblíbené "francouzské" bistro Red Pif právě... více
Jídlo a pití 09.11.2015
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Česko nejlépe reprezentují barmani. Úspěch mají v Londýně i v Brně

Gourmetguru se nad lacinými sashimi neubránil... více
Gourmet 15.10.2015

Barman Roberta de Nira: V Česku máme v "panákování" co dohánět

Profesionální barman a poradce v oblasti gastronomie Tomáš Kučera se živil jako osobní barman herce... více
Jídlo a pití 12.10.2015
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Světoví barmani pochází z Česka

To, že v České republice se dají najít opravdu dobré bary vás už Gourmetguru informoval. Konečně na... více
Gourmet 25.09.2015
Gourmet

Zápisky protivného hosta: V Praze za rybami, do Amsterdamu na kávu

S Gourmetguru jsme objevovali Balcony bar na Jungmanově náměstí v Praze. V pražských Modřanech jsme... více
Gourmet 07.09.2015
  Celkem nalezeno: 68.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama