Když se řekne rodinné pekařství, člověk si představí spíš malý podnik než rozlehlou výrobní halu v průmyslové zóně na kraji města. Jenže rodina Merhautova už po více než 20 letech podnikání potřebovala pro pekárnu více místa, a tak se rozhodla postavit si novou výrobu a přestěhovat se z Benátek nad Jizerou do Milovic.

Za největším projektem v historii firmy stojí šéf Merhautova pekařství − Miroslav Merhaut mladší. "Výrobu jsme spustili loni v květnu a díky tomu se nám uvolnila kapacita," popisuje Merhaut dosud největší investici podniku vůbec.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Proč po pečivu z Milovic sahají i velké obchodní řetězce?
  • Jak se Merhautovu pekařství ekonomicky daří?
  • Jaké byly hlavní důvody, proč rodinná firma musela zdražit své výrobky?

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.