Plzeňský Prazdroj vyrobil na jaře z prošlého piva sto litrů pálenky, Budějovický Budvar z něj zase ve Velké Británii udělal krmivo pro vepře. "Alespoň ta prasata se poměla," poznamenal šéf státního podniku Petr Dvořák. Většina z desítek tisíc hektolitrů piva ale kvůli vládním nařízením proti šíření koronaviru skončila v čističkách odpadních vod. Pivovary pro ně neměly odbyt, protože restaurace či bary, které tvoří třetinu jejich zákazníků, musely mít od března do května zavřeno. Teď se situace opakuje.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
- Mobilní aplikaci HN
- Web bez reklam
- Odemykání obsahu pro přátele
- On-line archiv od roku 1995
- a mnoho dalšího...
Sedmička HN
Život jsou povinnosti i radosti. A proto tu je newsletter Sedmička - každé ráno v sedm vám přinese sedm tipů na podnětné a zajímavé čtení z domova i ze světa. A k tomu pár nápadů, čím se zabavit nebo čím potrápit mozkové závity.
Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem příjmu newsletteru. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.
Přihlásit se k odběruByznys
Nechcete, aby vám uniklo to nejdůležitější z byznysu a finančních trhů?
Každý pátek od nás dostanete souhrn klíčových událostí doplněných o kontext. Autory jsou přední osobnosti Hospodářských novin: Jaroslav Mašek, Luděk Vainert, Milan Mikulka, Jana Klímová a Martin Ehl.
Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem příjmu newsletteru. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.
Přihlásit se k odběru