Má návštěva v nově otevřené restauraci Meat Beer nezačala nejlíp, skončila ale výborným jídlem. "Máte rezervaci?" zeptal se mě mladý číšník hned po vstupu do rozlehlé a prázdné suterénní části podniku, který sídlí mezi pražským hlavním nádražím a Václavským náměstím a propojuje restauraci, bar a hostel. Byla to samozřejmě zbytečná otázka, všechny stoly až na jeden byly opuštěné.

Dobrá polovina z nich na sobě přesto měla cedulku s rezervací, což je takový hezký český zvyk, který nenávidím ještě víc než jídlo "jako od babičky". Obsluha si prostě usnadňuje práci tím, že vás nechá sednout jen tam, kam chce ona, a ne vy. Strávil jsem v podniku asi hodinu a půl a jediná změna ohledně hostů byla ta, že dvojici, jež mezitím odešla, vystřídala dvojice jiná. Aspoň že mě číšník nechal vybrat z kompletního menu. Protože to je naopak výborné. A taky originální.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.