Nejoblíbenější jídlo? Hovězí jazyk tažený 30 hodin. Tady dělají jedinečné pokrmy Autor ▪ Lukáš Hejlík
Restaurace Sůl a řepa funguje ve Strakonicích teprve rok.
Její majitelé jdou se svým konceptem tak trochu proti maloměstskému větru. A zadařilo se, zákazníci si jídlo chválí a často tu mají plno.
S jídlem si tu tak vyhrají, že si ho prostě musíte vyfotit. Lidé tu neplatí za polotovary, ale za něco jedinečného. Nejoblíbenějším pokrmem je tu hovězí jazyk, táhnou ho 30 hodin.
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...