Trapas s asijskou kuchyní se mu stal v Číně. U kulatého stolu tehdy večeřel se šéfem Bank of China a dalšími důležitými lidmi, které měl jako nový manažer v říši středu poznat. Tak úplně si ale ještě nezvykl na tradiční čínské hůlky, takže kousky masa a brukve stěží uchopil. "Tehdy se vedle mě nenápadně objevila malá ručka v bílé rukavici, která mi podala vidličku. Zachránila mi život," směje se Michael Hordley, který skoro dva roky řídí pobočku světové banky HSBC v Česku. Na asijská jídla nezanevřel a na oběd vybral restauraci Spices, která před půl rokem otevřela v malostranském luxusním hotelu Mandarin Oriental.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se