Jakub Přibyl je momentálně nejvíce oceňovaným sommeliérem u nás. V letech 2012, 2013 a 2014 získal titul Sommelier České republiky a pravidelně obsazuje vrchní příčky dalších tuzemských i zahraničních soutěží. Dříve pracoval jako vrchní sommeliér v uznávaných českých restauracích včetně hotelu Four Seasons nebo gourmet restaurantu Kalina.

Jakub Přibyl se nejvíce těší na spolupráci se šéfkuchařem Janem Punčochářem, se kterým doposud řešil převážně párování vína s jídlem na degustačních menu. Ve funkci provozního managera tak vystřídal Lukáše Vazače.

V  Grand Cru Restaurant & Bar na hosty čeká přes 1 500 druhů vín z celého světa. Kromě Jakuba Přibyla a šéfkuchaře Jana Punčocháře zde působí tým zkušených sommeliérů. Hlavním konceptem restaurace je propojení kvalitního vína s chutí čerstvých a prvotřídních pokrmů.

Související