V devadesátých letech prošel Parkhotel celkovou rekonstrukcí, jež potlačila původní záměr architektů, kteří pracovali především s otevřeným prostorem, minimalistickými tvary a přirozeným světlem. Dřívější majitelé hotel vybavili vysoce dekorativními, robustními doplňky, například masivními lustry v restauraci nebo shluky čalouněných sedaček v halách hotelu. Všechny tyto prvky byly při současné rekonstrukci odstraněny a noví majitelé hotel vrátili k minimalismu, jednoduchosti a čistému designu z 60. let. Pro restauraci zvolili pouze jednoduché osvětlení přímo ze stropu. Nábytek dodala tuzemská firma TON a je inspirován švédským designem.

Zatím jste si přečetli 30 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.