- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Říkávalo se mu svěceník, protože jej lidé nosili k posvěcení do kostela.
Kulatý kynutý bochníček se svrchní kůrkou nakrojenou do kříže, symbolu Ježíšovy smrti, je naším nejstarším velikonočním pečivem. A pořád se nám nepřejedl.
Nejlepší mazanec je namazaný. Lehce rozpečený, pomazaný domácí marmeládou.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Téma: jídlo
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Spotlight
29. 4. 2024 ▪ 27:58 min.
Život se zvířaty
Cvrčci v granulích? Miliardový byznys jde s trendy a zákazníci slyší na odlišnosti
11. 4. 2024 ▪ 7 min. čtení
Nevypadá to jako něco, co byste si sami uvařili? Nejezte to, radí odborník
5. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Šéf Kellogg’s doporučil chudým, ať večeří cereálie. Teď sklízí kritiku a přirovnání k francouzské královně
29. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Téma: jídlo
Všude za sebe platím. Za jídlo jsem schopný nechat v restauracích i 50 tisíc za měsíc
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Spotlight
29. 4. 2024 ▪ 27:58 min.
Život se zvířaty
Cvrčci v granulích? Miliardový byznys jde s trendy a zákazníci slyší na odlišnosti
11. 4. 2024 ▪ 7 min. čtení
Spotlight
Špatná strava má větší podíl na úmrtích než alkohol a kouření. Základ je ovoce a zelenina, klidně i svíčková
3. 4. 2024 ▪ 2 min. čtení
Nevypadá to jako něco, co byste si sami uvařili? Nejezte to, radí odborník
5. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Šéf Kellogg’s doporučil chudým, ať večeří cereálie. Teď sklízí kritiku a přirovnání k francouzské královně
29. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Vybíráme z HN
Seznam dal jako první velká firma svůj vyhledávač za paywall. Chápu vaše totální naštvání, píše Lukačovič
Největší česká internetová firma zpoplatnila své služby po vzoru Facebooku. Uživatelům služeb jako Seznam Zprávy, vyhledávač Seznam.cz nebo...
30. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Net4gas, který koupil stát, se loni propadl do ztráty 1,7 miliardy
Společnost Net4gas, kterou v závěru minulého roku koupil státní podnik ČEPS, loni prodělala 1,7 miliardy korun. Předloni přitom firma...
2. 5. 2024 ▪ 1 min. čtení
Bankovní daň jako pomsta za nezdařenou windfall tax? Jiný důvod ODS nemá
Posledních 14 dní jsou čeští bankéři na nohou. Do hry se totiž dostala sektorová daň, která by akcionáře jimi vedených bank, mezi nimiž jsou i...
2. 5. 2024 ▪ 4 min. čtení