Na začátku koupil Lukáš Pytloun vybydlený liberecký činžák. Tehdy třiadvacetiletý student marketingu na tamní univerzitě obcházel tak dlouho banky, až mu v jedné půjčili potřebný milion korun. Na rekonstrukci domu si vydělával v létě na stavbách ve Velké Británii nebo jako číšník v USA. 

Hypotéku mu platili nájemníci, kteří si užívali "luxusu" společných suchých záchodů na chodbě. Po dva roky trvající rekonstrukci otevřel mladý podnikatel v domě ubytovnu. Během dvanácti let se vypracoval na úspěšného hoteliéra, který dnes provozuje osm ubytovacích zařízení včetně čtyřhvězdičkového butikového hotelu v centru Liberce a čtyřhvězdičkového spa hotelu v Harrachově. Jeho síť obslouží měsíčně v průměru kolem dvanácti tisíc hostů.

V článku se dále dozvíte

  • Už dvanáct let čeří vody českého hotelového byznysu. Rád dělá věci jinak.
  • Hoteliér Lukáš Pytloun nyní chystá překvapení v podobě supermoderního hotelu v Liberci.
  • Hosté se v něm díky technologiím nebudou muset hlásit na recepci a jeho personál bude znát hotelové hosty.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.

Peníze podle Leoše Rouska

Máte zájem o informace z ekonomiky v širších souvislostech?

Zadejte svou e-mailovou adresu a každý pátek dopoledne od nás dostanete výběr informací, které se během týdne objevily v médiích. Těšit se můžete na komentář událostí od Leoše Rouska, hlavního analytika Hospodářských novin.

Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení, více informací ZDE.
Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.

Přihlásit se k odběru