Ve zbrusu nové restauraci Vinohradský pivovar si stylově objednává malé pivo. Přestože je z podniku ještě cítit jistá nezabydlenost, Richard Olehla ho stihl už několikrát vyzkoušet. Nově otevřené restaurace má totiž nejraději.

"Nesedí mi zavedené podniky, kde číšníci plují prostorem a člověk se musí tvářit hrdě. Naopak v nových restauracích mám pocit, že se obsluha i kuchaři snaží, aby prorazili. Navíc se nemusíte prát o místo u stolu," vysvětluje energický manažer.

Zatím jste si přečetli méně než 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.