Tento segment zhruba před 3 lety zabíral 3 až 7 % z plochy českých obchodních center, poslední údaje z roku 2013 uvádějí už 10 až 15 % a podíl dál roste.
„Jde o zřetelné doložení trendu zájmu o zdravý životní styl, kvalitu potravin a stravování jako takovou. Zájem o jídlo a vše kolem gastra vidíme všude kolem nás,” řekla Stanislava Trubačová, Head of Retail v DTZ.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
- Mobilní aplikaci HN
- Web bez reklam
- Odemykání obsahu pro přátele
- On-line archiv od roku 1995
- a mnoho dalšího...
Byznys podle HN
Nechcete, aby vám uniklo to nejdůležitější?
Pro naše čtenáře připravujeme každý týden newsletter o byznysu a finančních trzích. Stačí zde zadat svůj email a každý pátek od nás dostanete souhrn událostí, které byste neměli minout. A přidáme osobní tipy čtyř osobností newsroomu Hospodářských novin. Píše Martin Jašminský, Luděk Vainert, Luboš Kreč a Petr Kain.
Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení, více informací ZDE. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.
Přihlásit se k odběru