Zdeněk Juračka skončil jako prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR. Z čela asociace, která přes dvacet let hájí zájmy obchodníků, odchází Juračka po šesti letech.

Středeční řádná valná hromada místo něj zvolila dosavadní členku představenstva svazu a předsedkyni představenstva společnosti U & Sluno Martu Novákovou.

Tuto informaci Hospodářským novinám potvrdil jak Juračka, tak i mluvčí svazu obchodu Irena Vlčková. "Zdeněk Juračka již není prezidentem Svazu obchodu a cestovního ruchu. Zatím byla zvolena pouze funkce prezidenta," uvedla Vlčková. O osudu Juračky se podle ní rozhodne na dalším zasedání představenstva.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Komentáře ke článku