Studenti ekonomie, managementu, ale i cizích jazyků minulý týden sledovali, jak se pěstuje a jak chutná takzvaná „férová káva“. Společnost Tchibo pozvala dvacet vysokoškolských studentů z Vysoké školy ekonomické, ČVUT a dalších veřejných vysokých škol na přednášku o tom, co je to „férová káva“, jaké principy se při jejím pěstování dodržují a k čemu je koncept „férového zboží“ – tedy zboží, při jehož výrobě se šetří přírodní zdroje a producenti základních surovin dostávají za svou práci spravedlivě zaplaceno – užitečný.

Šlo o jednu z přednášek z týdenního přednáškového cyklu pro účastníky CSR Akademie, kterou organizuje agentura Publicon a jež má za cíl přiblížit českým vysokoškolákům z devíti vysokých škol princip udržitelného podnikání.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.