Pro restauraci zaměřenou na hovězí maso budete v Brně jen těžko hledat lepší umístění, než je Kraví hora, a pro název podniku se místní označení tohoto místa přímo nabízí. Bohužel také jen těžko budete v Brně hledat vhodnější ukázku toho, jak se zajímavý koncept rozpustí v nesmyslných detailech.

Rozjet restauraci zaměřenou na kvalitní hovězí maso je odvážný počin, který si zaslouží skutečný obdiv, pokud se provozovatel rozhodne komplikovat si život vlastní zrárnou masa. Prosklený chlaďák, kde se při přesné teplotě a vlhkosti z velkých kusů hovězí svaloviny během 60 dnů stává delikátní maso, je republiková rarita, kterou - pokud vím - má jediná další restaurace až v Praze.

Zatím jste si přečetli 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.