Profesionální znalci vína se ve čtvrtek sešli v pražském hotelu Andel’s, aby poměřili své schopnosti na mistrovství České republiky sommeliérů.

Vítězem se stal Jakub Přibyl z pražské restaurace Kalina, na druhém místě skončil František Koudela (odborné učiliště Znojmo) a na třetím David Král (Bohemia Sekt).

Na akci s názvem Trophée Bohemia Sekt 2013 proběhl také seminář pro veřejnost. Vystoupil na něm například viceprezident Asociace sommeliérů Ivo Dvořák a hovořilo se i o kombinaci sezonních potravin s českými a moravskými víny.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se