Krásně křupavý, čerstvý chřest je sen každého labužníka. Co s ním podniknout v kuchyni? Podívejte se na dva zajímavé recepty, podle kterých chřest zpracujete na slano i na sladko.

Krémová polévka z chřestu je klasika, pořád stejně dobrá jako za časů našich prababiček, kdy se u nás pěstoval bohužel mnohem více než dnes. A proč si k nedělnímu obědu nedat jako sladkou tečku třeba chřestovou zmrzlinu? Nechte se inspirovat Markem Šárou, šéfkuchařem pražské restaurace Mlýnec

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se