Objednáváme z chřestového menu, grilované mušle sv. Jakuba se smržovým rizotem s chřestem. "Chodím sem občas i večer, s přáteli, ale i sama. Mají tu výborné doutníky, které mám ráda. A k dobrému doutníku vlastně trocha samoty patří, je to hodně intimní chvíle," usmívá se devětačtyřicetiletá žena, která dvanáct let řídila polskou pobočku firmy a teď je rok a půl v Česku. "A na Slovensku," dodává Marta Kowalska-Marrodán.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se