Podívejte se, jak připravuje maso na rostbeef šéfkuchař pražské restaurace Čestr Vlastimil Lacina Jiroš. Čím jej koření? Pepřem a bylinkami. Hořčice? Když je dobré maso, je to zbytečné, jen to podle něj potlačí chuť pořádné hovězí flákoty.
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...