František Mádl má menší vinařství ve Velkých Bílovicích už dvacet let.

"V loňském roce jsme otevřeli nový provoz. Hodně jsme investovali například do dřevěných sudů a technologií," říká jeden z finalistů třetího ročníku soutěže Vinařství roku 2011, který je hrdý hlavně na své biovíno. To začal poprvé vyrábět před pěti lety.

Tento rok dostal šanci uspět v soutěži, která hodnotí vinaře nejen z hlediska kvality jejich vína, ale například i toho, jak vedou své firmy a jak přispívají k modernizaci oboru vinařství. Ve čtvrtek bylo vyhlášeno celkem šest finalistů, vedle vinařství Františka Mádla společnosti Moravíno, Znovín Znojmo, Vinné sklepy Valtice, Vinařství Tetur a Vinařství Volařík.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.
Newsletter

Byznys podle HN

Nechcete, aby vám uniklo to nejdůležitější?

Pro naše čtenáře připravujeme každý týden newsletter o byznysu a finančních trzích. Stačí zde zadat svůj email a každý pátek od nás dostanete souhrn událostí, které byste neměli minout. A přidáme osobní tipy čtyř osobností newsroomu Hospodářských novin. Píše Martin Jašminský, Luděk Vainert, Luboš Kreč a Petr Kain.

Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení, více informací ZDE. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.

Přihlásit se k odběru