"Mám tady kamion plný španělských okurek a nevím, co s nimi. Nikdo je nechce ani zadarmo. Je toho dvacet tun,“ lamentuje Martin Urbánek, majitel velkoobchodu se zeleninou. A rezignovaně dodává, že ve španělských okurkách tak utopil zhruba 250 tisíc korun.

Podobně jako Urbánek se tváří téměř všichni zelináři ve velkoobchodních skladech se zeleninou v Lipencích u Prahy. Je pondělí, krátce před šestou ranní a čerstvá zelenina a ovoce se odtud rozváží do obchodů, restaurací a jídelen po celé Praze a okolí.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.