28. 2. 2020
28. 2. 2020
Za novou pražskou restaurací MeatEater stojí evropský šampion v barbecue Daniele Govoni. A jeho podnik fakt stojí za to, tedy jestli se ještě...
Tip: Pro začátečníky i pokročilé jsou připravené sushi kurzy. Z nabídky: Cena signature rolek začíná na 285 korunách za osm kusů. Vedle sushi...
14. 2. 2020
14. 2. 2020
Zdá se, že po "velkém" světě gastronomie se éra TV šéfkuchařů nachýlila také v Česku. Snad jen na Barrandově dál "drží" Jiří Babica s Jaroslavem...
Tip: Během února bude v nabídce také menu z polární tresky. Z nabídky: Turbot na páře s omáčkou z květů a listů z lichořeřišnice a fava...
Tip: Korýšové menu bude v nabídce restaurace pouze do konce února. Z nabídky: Tygří krevety pil-pil s česnekem, chilli a olivovým olejem 365...
31. 1. 2020
31. 1. 2020
Filip Mach zákazníkům účtuje nízké nákupní ceny a k tomu dobu strávenou v podniku. Pokud něco takového funguje v Ostravě, pak už to prý může...
Tip: Z hlediska počtu rezervací je lepší zvolit oběd než večeři. Z nabídky: Pečená křepelka, pyré z černého kořenu, kačenky české a kaštany....
25. 1. 2020
25. 1. 2020
Podnik Kogo býval jednou z nejpopulárnějších pražských "italských" restaurací, i když ji nevlastní Italové. U mořských plodů a vína se tady...
24. 1. 2020
24. 1. 2020
Po delší době jsem zase vkročil do několika kamenných knihkupectví a nestačil se divit. Snad každý, kdo kdy prošel médii, dnes "píše" kuchařky....
Tip: Novinkou mezi dezerty jsou španělské koblihy s hořkou čokoládou. Z nabídky: Smradlavý Francouz s modrým sýrem patří mezi burgery ke...