20. 2. 2017
20. 2. 2017
Gourmetguru Do Prahy se chystá michelinský šéfkuchař Sébastien Sanjou.
Pro restauraci Bellevue, kde bude hostovat, připravil degustační menu.
Byznys menu V Praze se opět budou jídla servírovat na plošině vytažené do padesátimetrové výšky. O přízeň hostů se budou ucházet špičkoví kuchaři Giulio...
25. 8. 2016
25. 8. 2016
proč ne?! Představte si místo, kde nic není takové, jak se na první pohled tváří. Kde voda není voda, papír není papír, kaviár není kaviár. Vítejte v...
17. 6. 2016
17. 6. 2016
proč ne?! První recenze kvality jídla a úrovně obsluhy vyšly v roce 1803 ve Francii a vyvolaly už tehdy vlnu nadšení i protestů. Někteří restauratéři si...
17. 6. 2016
17. 6. 2016
proč ne?! Bratři André a Édouard Michelinovi v roce 1909 při křtu svého prvního průvodce, který hodnotil úroveň jídla v restauracích, prohlásili, že tak...
20. 6. 2016
20. 6. 2016
proč ne?! Pro ostré slovo nejde daleko a pro skvělou chuť taky ne. Radek Kašpárek je v každém ohledu živelný kuchař. Je to také zatím poslední chef, který...