reklama

Téma: restaurace

Miluji zvuky z lahvárny, to je rajská hudba, říká výkonná ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven

"České pivo je jedinečný nápoj," říká jeho první... více
Páteční oběd 20.10.2017
Moje specialita

Připravte si scones, britské koláčky k odpolednímu čaji

Malé koláčky s jahodovou marmeládou a cornwallskou smetanou se v Británii tradičně podávají k... více
Jídlo 21.10.2017

Zápisky protivného hosta

Čas pro nejpálivější zmrzlinu Dát si v zimě pro zahřátí zmrzlinu? Proč ne, řekl si Jan Hochsteiger z pražské zmrzlinárny Crème de la Crème.... více
Jídlo 20.10.2017
Byznys menu

V centru Prahy vznikla nová burgrárna, láká na pokrmy na míru

Majitelé prémiového steakhousu George Prime Steak otevřeli nový podnik zaměřený na burgery. Opět... více
Restaurace 19.10.2017

Zápisky protivného hosta: Jak se slaví podzim v žofínské kuchyni? A po Nemléku přichází Nejogurt

Mladá česká firma, která dodává do kaváren už rok... více
Jídlo a pití 18.10.2017

Zápisky protivného hosta: Michelinský šéfkuchař přijede hostovat do pražské restaurace a thajská kuchyně má v Praze svůj tuk-tuk

Novinky z české gastroscény jsou tentokrát... více
Jídlo a pití 17.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Chorvatský Mlýn připravují jaderské kalamáry se špenátem

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých... více
Jídlo a pití 17.10.2017

Češi přestávají pít pivo v hospodách a restauracích. Zájem o plechovkové vzrostl o polovinu

Do konce srpna letos vzrostl prodej piva v... více
Byznys 16.10.2017
Pracovní oběd

Stres řeším meditací, říká ředitel slevového portálu Klido.cz

Už nejsme jen slevový portál, říká Petr Sýkora, ředitel Klido.cz. Společnost založil ještě coby... více
Páteční oběd 13.10.2017

Zápisky protivného hosta

Káva chutí, poznáním i hrou Šálkem dobré kávy Gourmetguru nikdy nepohrdne, a tak si tento víkend (14.−15. října) nenechá ujít Prague Coffee... více
Jídlo 13.10.2017
Byznys menu

Na istrijské lanýže do Chorvatského Mlýna

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu bílých lanýžů. Potěší těstoviny s... více
Restaurace 16.10.2017
Ekonom

Pražský Američan prorazil s mexickou kuchyní. Podíl v jeho Burrito Loco koupil majitel Leo Expressu

Síť mexických fastfoodů Burrito Loco vybudoval... více
Další témata 14.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci V Zahradě připravují kroupy vařené v jablečném cideru s vepřovou kotletou

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní... více
Jídlo a pití 10.10.2017
Pracovní oběd

Nejsme oddělení lampiček, říká zakladatel Signal Festivalu Martin Pošta

Signal Festival už za pár dní popáté rozzáří Prahu. A nejen to. Jeho zakladatel Martin Pošta... více
Páteční oběd 06.10.2017
Moje pohostinství

Bílá, šedá a dřevo. Obecní hostinec v Beskydech dostal díky architektům výjimečnou tvář

V Česku není příliš mnoho obcí, které by... více
Architektura 06.10.2017
Moje specialita

Focaccia. Pečivo, které Italové jedí namočené v prvním ranním cappuccinu

Jednoduché italské pečivo se vyrábí z těsta podobného pizze. Pro minimum použitých ingrediencí se... více
Jídlo 09.10.2017

Zápisky protivného hosta

Nové brunche V Zátiší Gourmetguru se dozvěděl, že vyhlášená zážitková restaurace V Zátiší na rohu Liliové ulice a Betlémského náměstí v Praze změnila... více
Jídlo 06.10.2017
Byznys menu

Pocta prvorepublikové kuchyni v bubenečské Zahradě

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní podobě z těch nejkvalitnějších surovin - taková je... více
Restaurace 09.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pivnice na poděbradské kolonádě a konopné pivo pod šumavskými kopci

Poděbradský Náš Hostinec si vzal část inspirace z... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Krkovice s kapkou jedlového oleje, oranžové víno a restaurační úroda v obchodním centru

Nový koncept restaurace home by Unic postavil... více
Jídlo a pití 06.10.2017

Dámejídlo.cz přichází s novou korporátní identitou

Značka Dámejídlo.cz se hodnotově odvrací od jídla jako takového a chce zdůraznit, že je... více
Marketing 03.10.2017
Pracovní oběd

Nápoj Mana vyvíjíme tak, aby na něm člověk mohl přežít ze sta procent, říká zakladatel Jakub Krejčík

Dnes je možné živiny získávat v podobě nudlí či... více
Páteční oběd 02.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Mlýnec změní tvář, propojí se s přírodou a otevře kuchyni. Začíná také festival švýcarských chutí

Podzim je poslední možností pro návštěvu... více
Jídlo a pití 27.09.2017
Byznys menu

Zakusili jsme thajskou jízdu v Café Buddha

Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu vybroušených kulinárních pokladů z celé jihovýchodní... více
Restaurace 06.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Home by Unic připravují jelení hřbet na červeném víně

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na... více
Jídlo a pití 26.09.2017

Odsouzené ženy mají svou restauraci, vaří tu i obsluhují

Kolumbijská restaurace Interno začala fungovat v prosinci roku 2016 a během pár měsíců se stala... více
Zahraniční 24.09.2017
Pracovní oběd

Miluje písmo a učí lidi, jak přeměnit stres v energii. Čas běží a není prostor pro otálení, říká personální ředitelka firmy Škoda Praha Invest

Žena v neustálém pohybu. Taková je Monika... více
Páteční oběd 24.09.2017

Zápisky protivného hosta

V Rybistru ryby na přání Na malý obchod s čerstvými rybami a bistro v jednom narazil Gourmetguru na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad. V Rybistru... více
Jídlo 22.09.2017
Byznys menu

Jako "Doma" v restauraci Home by Unic

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak, aby... více
Restaurace 25.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci hotelu Kašperk připravují hovězí pupek s ovocnou salsou

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází... více
Jídlo a pití 19.09.2017

Německá síť italských restaurací má velké plány. Týkají se i Česka

Řetězec restaurací s italskou kuchyní Vapiano otevře v nejbližších týdnech už svou druhou pražskou... více
Podniky a trhy 18.09.2017
Moje specialita

Jak připravit skvělé ratatouille, zeleninové ragú z Francie

Lehké jídlo pocházející z francouzské Nice. Orestovaná letní zelenina voní bylinkami z Provence. více
Jídlo 21.09.2017
Byznys menu

Kašperk se připravuje na víkend plný burgerů. Na své si přijdou i vegetariáni

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází na komorní atmosféru, domácí prostředí a kvalitní... více
Restaurace 15.09.2017

Novinky v podzimních menu: Fíky s mangem, čtyřchodové brunche i pivo, které leželo 150 dnů ve sklepech

Kontrasty barev i chutí hrají na podzim talíře v... více
Jídlo a pití 13.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Jak se peče ve Spižírně pod stropem z divokých rostlin

V Korunní ulici na pražských Vinohradech otevřelo koncem léta nové designové bistro. V kuchyni... více
Jídlo a pití 12.09.2017
ego!

Jak připravit dobrý burger? V denním menu improvizujeme se sezonními surovinami, říká majitel Peter’s Burger Pubu

Ačkoliv si mnozí myslí, že vznikl v USA, původ má... více
Jídlo 09.09.2017

Zápisky protivného hosta

Paprika s Davidovou hvězdou Na nové bistro s názvem Paprika narazil nedávno Gourmetguru poblíž pražského náměstí Míru. Vlastní ho dva izraelští... více
Jídlo 08.09.2017
Pracovní oběd

Vyrábí desky pro Foo Fighters, spolupracovali s U2. Příští expanze by měla směřovat do Japonska, říká ředitel GZ Media Michal Štěrba

Umístění továrny na gramofonové desky má svá... více
Páteční oběd 08.09.2017
Byznys menu

Ochutnali jsme moderní českou kuchyni z Le Grill

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Restaurace 11.09.2017

Agnieszka Kozłowská: Pro Čechy jsme speciálně připravili pizzu quattro formaggi

Společnost AmRest v pražském nákupním centru Palladium minulý týden otevřela svou první restauraci... více
Agenda 08.09.2017

Spojenectví s destilérkou Kleiner pomůže "Starorežné" zacílit na luxus. Menší palírně otevře dveře do zahraničí

Palírna U Zeleného stromu uzavřela kapitálové... více
Podniky a trhy 04.09.2017

Zápisky protivného hosta

Jižanské kuře z Dejvic Americké kuře na jižanský způsob slibovala už několik měsíců před svým červencovým otevřením nová restaurace Chickin v... více
Jídlo 01.09.2017

Od října zmizí z Prahy 1 antikonfliktní týmy dodržující pořádek v ulicích. Podle starosty už svůj účel splnily

Antikonfliktní týmy se po prázdninách vrátí opět... více
Domácí 31.08.2017
Byznys menu

Le terroir: Malá velká Francie v centru Prahy

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský" podnik, kde se uzavírají velké kontrakty. V... více
Restaurace 04.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Prohřátí organismu s pomocí celeru i švestek a izraelské bistro v Praze

Šéfkuchař Marek Šáda na září připravil menu, v... více
Jídlo a pití 29.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nota Bene připravují kachní prso

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost. Taková je filozofie šéfkuchaře komorní restaurace... více
Jídlo a pití 29.08.2017
Moje specialita

V barvách italské vlajky: Jak připravit skvělé caprese

Lehký letní pokrm vznikl v Kampánii. Jeho základní suroviny - rajčata, bazalka a mozzarella - značí... více
Jídlo 30.08.2017

Zápisky protivného hosta

Lístek s sebou Na okraji Kunratic stojí u vstupu do jednoho z největších pražských lesoparků restaurace s příznačným názvem Na tý louce zelený.... více
Jídlo 25.08.2017
  Celkem nalezeno: 1304.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama