reklama

Téma: restaurace

Pracovní oběd

Máme jen jedny oči na celý život, říká primářka Lucie Valešová. Operuje až 30 očí denně

Pro primářku Lucii Valešovou je zásadní vzájemná... více
Páteční oběd 0 28.04.2017

Jarní hody: V Restaurantu Ungelt podávají chřest v polévce, pečený na másle i nasladko s jahodami

Chřestová sezona začala a šéfkuchař Restaurantu... více
Jídlo 0 28.04.2017
Byznys menu

Kůzle, treska nebo humr? Navštívili jsme vyhlášenou Hliněnou baštu

Průhonická legenda prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží chřestový tatarák s avokádem i... více
Restaurace 0 28.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Ze společného talíře chutná nejlépe. V restauraci La Loca se hosté o jídlo dělí

Gourmetguru navštívil znovuotevřenou restauraci... více
Jídlo 0 26.04.2017

Zápisky protivného hosta

Medvědí překvapení v Cihelně Žádná novinka to určitě není, ale Gourmetguru má pocit, že letos jako by se s ním roztrhl pytel, respektive roztrhla... více
Jídlo 0 21.04.2017
Pracovní oběd

Zakladatelé high school uprostřed Prahy: Českou kuchyni na Američany zkoušet nechceme

Tomáš Jízdný s Ondřejem Kaniou vyvolali... více
Páteční oběd 0 22.04.2017

Březňák rozšíří síť tankoven. Ze severu Čech chce expandovat i do Prahy

"Lidé chodí pro pivo spíše do obchodů než do hospod," říká ředitel pivovaru Velké Březno Michal... více
Podniky a trhy 0 20.04.2017
Byznys menu

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi

Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s... více
Restaurace 0 26.04.2017

Zápisky protivného hosta

Kvantita i kvalita v Nubeerbaru Jako Čech má Gourmetguru k pivu přirozený vztah, ovšem poslední dobou je čím dál vybíravější. Nalákal ho proto... více
Jídlo 0 13.04.2017
Rozhovor

Za čínskou kuchyni se neschováváme, říká šéf bister Banh-mi-ba, do kterých investoval i Barta

Síť bageterií Banh-mi-ba otevřela nedávno novou... více
Zpravodajství 0 11.04.2017
Pracovní oběd

Odborník na korporátní vizuál Michal Richtr: V Japonsku jsem pět dní jedl jenom sushi

"Dobrý design prodává," tvrdí odborník na... více
Páteční oběd 0 07.04.2017
Byznys menu

V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody

Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i... více
Restaurace 0 26.04.2017

Do pesta, pod maso či na chleba: Medvědí česnek je v plné síle. Jak ho připravují pražské restaurace?

Sezona medvědího česneku je začátkem dubna v... více
Jídlo 0 06.04.2017
Gourmetguru

Ambiente nahrazuje zavřený Čestr Kantýnou. Restaurace a řeznictví v jednom nabídne hotovky a maso na váhu

28. února přerušila provoz restaurace Čestr.... více
Jídlo 0 04.04.2017
ego!

Jídlo a pití někdy nestačí: České restaurace a bary zkouší zpěv, tykání si s obsluhou nebo řízek na špejli

Snaha přilákat hosta může mít mnoho originálních... více
Téma 0 31.03.2017
Byznys menu

Hra pro všechny smysly v noblesním Bellevue: Jak chutná jedlá hlína a severská treska s bujabézou

Pražská restaurace Bellevue má nového šéfkuchaře.... více
Restaurace 0 26.04.2017

Mapa mezinárodní kuchyně: V Praze můžete absolvovat cestu kolem světa jen v restauracích

Věděli jste, že v Praze si dáte afghánská,... více
Jídlo 0 04.04.2017

Souboj hvězdných kuchařů v Bellevue: Precizní Francouz versus Ital, který zdobí jídlo květinami

Hvězdní kuchaři se utkají v pražské restauraci... více
Jídlo 0 29.03.2017
Pracovní oběd

Ředitel hotelů Imperial a Cosmopolitan Lukáš Klak: Negativní recenzi si prostě nemůžeme dovolit

Víte, jak se stravují majitelé či personál... více
Páteční oběd 0 24.03.2017
Byznys menu

Pocta české kuchyni: Konfitované kachní stehno nebo zvěřinová paštika v malostranské restauraci Pod Věží

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Restaurace 0 27.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Salabka připravují šneky s kroupovým rizotem

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař. Léta působil v michelinských restauracích na... více
Jídlo 0 21.03.2017

Jaro v restauraci Mlýnec: Ochutnali jsme výtečné jehněčí i kopřivovou zmrzlinu

Restaurace Mlýnec v dubnu přichází s velikonočním menu. Český podtext je čitelný v každém jeho... více
Life 0 03.04.2017
Rozhovor

Mnichovský klub Hearthouse se stal pojmem, za první rok utržil čtvrt miliardy. Prestižní členství si platí hlavně firmy

Cihan Anadologlu popisuje v rozhovoru pro HN... více
Zpravodajství 0 19.03.2017
ego!

Smyslná večeře: Tygří krevety skvěle doplní švestkové víno

Exploze barev, svatba vůní, chuťový orgasmus. Není náhoda, že famózní jídlo bývá popisováno jako... více
Jídlo 0 19.03.2017
Pracovní oběd

Programovala jsem odmala, říká zakladatelka TeskaLabs. V řízení firmy s exmanželem vidí výhody

Vladimíra Tesková dokáže IT řešení uplatnit i v... více
Páteční oběd 0 20.03.2017
Byznys menu

Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař.... více
Restaurace 0 26.04.2017
proč ne?!

Módní šéf portugalského GQ Jan Králíček utrácí za bavlněná trička. Nejlépe se vyspí v lisabonském Four Seasons

Módní šéf portugalského GQ a konzultant české... více
(ne)zbytnosti 0 19.03.2017

Týden po michelinech: Česká kuchyně v moderním pojetí nám pomohla k ocenění, věří manažer Esky

V úterý 7. března se evropské restaurace dočkaly... více
Jídlo 0 15.03.2017

Kofola skončila s restauracemi NaGrilu, koncept se jí nevyplácel. Společnost se zaměří na řetězec Ugo

Kofola chtěla s konceptem NaGrilu expandovat v... více
Byznys 0 13.03.2017

Podívejte se, jak v restauraci Mlýnec připravují makrelu s pistáciovým pyré, hruškou a tapiokou

více
Jídlo 0 14.03.2017

Zápisky protivného hosta

Tibetská premiéra v Praze Víte, co je momo? Něco mezi knedlíčky a taštičkami s masovou nebo zeleninovou náplní. Tak na tuhle nejznámější tibetskou... více
Jídlo 0 10.03.2017
Pracovní oběd

Poobědvali jsme se spolumajitelkou lahůdkářství J. Gruber. Náš e-shop má větší obrat než naše prodejny, říká

Jako novinářce jí kdysi vadilo, že nevidí lidi,... více
Páteční oběd 0 10.03.2017
Byznys menu

Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka

Pražská restaurace Mlýnec po letech experimentů... více
Restaurace 0 26.04.2017

Tři pražské restaurace obhájily michelinskou hvězdičku. Nově ocenění získala restaurace Eska v Karlíně

Gastronomické ocenění Michelinského průvodce... více
Domácí 0 08.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na Vltavě zakotvil Pivovar. Nabídne vlastní ležák i nejsilnější český speciál

Loď jménem Pivovar? Gourmetguru zjistil, že na... více
Jídlo 0 08.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v kavárně Café Rudolfinum připravují dýňovou pomazánku

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Jídlo 0 07.03.2017

V restauracích Výtopna nápoje rozvážejí modely vlaků. Ještě letos obslouží hosty i v Číně a Chicagu

Síť zážitkových restaurací Výtopna podepsala... více
Podniky a trhy 0 05.03.2017
Pracovní oběd

Topmanažer QED Group Rostislav Jirkal: Jak je důležitá týmová spolupráce, vysvětluji na výsadkové jednotce

"Sedět v Café de Paris, a ještě s panem... více
Páteční oběd 0 03.03.2017

McDonald's dohání konkurenci. Na klíčových trzích zavede rozvoz hamburgerů a placení mobilem

Americký řetězec rychlého občerstvení začne do... více
Byznys 0 02.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: V Praze otevřela první tibetská restaurace. Co nabízí?

První ryze tibetská restaurace v Praze se na Vinohradech otevřela 1. března. Majitelé i kuchaři... více
Jídlo 0 01.03.2017
Rozhovor

Zdražit kvůli EET? To nepřichází v úvahu, říká majitel hotelu a pivnice z Brna. Přestal ale brát stravenky

Jeden ze 45 tisíc podniků, kterých se od prosince... více
2. vlna eet 0 25.02.2017

Zápisky protivného hosta

Neulítnou Rudolfinu včely? Tak aby bylo jasno. Gourmetgurua nezajímá jen jídlo a pití, ale strava duševní jakbysmet. Proto mu nemohlo uniknout... více
Jídlo 0 24.02.2017
Byznys menu

Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Restaurace 0 26.04.2017

V rozvozech vedou pizzerie. Ale v Ostravě mají Boříka

Statistiky nejčastěji objednávaných jídel ukazují, jaké jsou regionální chutě. více
E-commerce 0 21.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v salaterii UGO připravují smoothie s ananasem a mátou

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Jídlo 0 21.02.2017
Byznys menu

Exotické zimní novinky v salaterii Ugo: Grilovaný losos nebo kuře s mangem

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Restaurace 0 26.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na jedné špejli losos, na druhé chlebíček

Že je špejle v kuchyni dobrá jen na špízy? O opaku přesvědčuje bistro Špejle v Jindřišské ulici. Na... více
Jídlo 0 16.02.2017
  Celkem nalezeno: 1175.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama