reklama

Téma: jídlo

Podívejte se, jak v restauraci Pohostinec Monarch připravují výborný tatarák z telecího masa

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Jídlo 0 11:58

Zápisky protivného hosta

Středomoří na Letné Sytě modrá barva dveří a okenic byla v tom teplém slunečném dni obzvlášť lákavá, a tak není divu, že se Gourmetguru to nové... více
Jídlo 0 23.06.2017
ego!

Ušák s vůní louky: Králík na řebříčku je ideální odlehčené jídlo pro letní dny

Má jemné bílé maso, a tak mu sluší trocha výraznějších chutí. Domácí králík vyrůstá na bylinkách. A... více
Jídlo 0 23.06.2017

Jsme aktivní na sociálních sítích, mladí lidé jsou naši budoucí cestující, říká ředitel Českých drah

Železnice má u nás hlubokou tradici ještě z dob... více
Páteční oběd 0 23.06.2017
Byznys menu

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Restaurace 0 26.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: La Loca představila zmrzlinu s příchutí rýže basmati. Med se v restauraci nabírá z pláství

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 20.06.2017

Jak se peče valašský frgál: Naplnit ho můžete ovocem, tvarohem i zelím

Frgál patří společně se slivovicí či polévkou kyselicí k nejtypičtějším krajovým specialitám na... více
Jídlo 0 21.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Zlatá Praha připravují kuřecí prso se zeleninou a lanýžovou pěnou

Zlatá Praha na střeše pětihvězdičkového hotelu... více
Jídlo 0 20.06.2017

Zápisky protivného hosta

Křidýlko, burger, nebo žebírko? Šéfkuchař Pavel Matseushuk, jenž dříve působil v žižkovských podnicích Trattoria La Casa či Guston, otevřel na rohu... více
Jídlo 0 16.06.2017
ego!

Zdravý trend kvašení zeleniny se vrací: Připravte si candáta s fermentovaným pórkem

Candát je skvělá a zdravá ryba už sama o sobě.... více
Jídlo 0 16.06.2017
Recept

Inspirace na gril: Hamburger s BBQ omáčkou s příchutí irské whisky

Inspirace pro letní grilování není nikdy dost. Připravte si hamburger s BBQ omáčkou, které dodá... více
Jídlo 0 15.06.2017
Byznys menu

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.... více
Restaurace 0 20.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v Pivovaru Národní připravují kuřecí prso se salátem

V Pivovaru Národní boduje rustikální koleno na pivě. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a... více
Jídlo 0 13.06.2017

Vše o steaku: Postup přípravy zvolte podle druhu masa

Příprava steaku se může zdát jednoduchá - maso se hodí na rozpálenou pánvičku. Tak jednoduché to... více
Jídlo 0 12.06.2017
Pracovní oběd

Němci o Češích moc nevědí, říká zpravodaj ARD. Snaží se to změnit svým videoblogem

Když Němci něčemu nerozumí, neříkají, že je to pro ně "španělská", nýbrž "česká vesnice". A právě... více
Páteční oběd 0 09.06.2017

Zápisky protivného hosta

Tour de France v Le terroir V čele kuchyně francouzské restaurace Le terroir v pražské Vejvodově ulici stáli v minulosti třeba takoví vyhlášení... více
Jídlo 0 09.06.2017
ego!

Minutka předsudků zbavena: Připravte si zdravá drůbeží játra s pošírovaným vejcem

S oblibou si je připravujeme jako klasickou rychlovku, když je třeba uvařit opravdu bleskově. Játra... více
Jídlo 0 09.06.2017

Některé špičkové restaurace si pěstují vlastní zeleninu. Jiné zase piraně

Dvaatřicetiletý šéfkuchař Diego Callegos ze španělského michelinského restaurantu Sollo nedělá... více
Jídlo 0 08.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Italské sendviče v bageterii končí, mexický fastfood chystá vegetariánský burger

Gourmetguru se zaměřil na chystané novinky sítí... více
Jídlo 0 08.06.2017
Byznys menu

Tam, kde se rodí Český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy

Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i... více
Restaurace 0 12.06.2017
Moje specialita

Tiramisu: Toskánský dezert se smetanovým sýrem a kávovými piškoty

Tento dezert se podával už v nevěstincích za časů Benátské republiky. Vždyť v překladu znamená... více
Jídlo 0 07.06.2017

Zápisky protivného hosta

A pak si dáme bublinky V červnu se Gourmetguru chystá navštívit Sektival, gastronomický festival pro milovníky sektů. Rozmanitost bublinek snoubených... více
Jídlo 0 02.06.2017
ego!

Chuť moře v tempuře: Rybu a bramborovou kaši skvěle doplní mořské řasy

Růžové "očko" šťavnatého masa jedné z nejchutnějších ryb, obkroužené mořskou řasou. Sousto zdravé,... více
Jídlo 0 06.06.2017
Pracovní oběd

Být ve firmě dvojka, nebo jednička je velký rozdíl, říká ředitelka Mountfieldu a vášnivá zahradnice Jana Moravová

V čele společnosti Mountfield stojí od prosince... více
Páteční oběd 0 02.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Potštejnské pivo a domácí zákusky u Karlova mostu

Pár metrů od Karlova mostu zvelebili dva spolužáci z gymnázia část přízemí starého domu a otevřeli... více
Jídlo 0 02.06.2017

Velká avokádová krize: Mexičané drží Ameriku pod krkem. Oblíbené ovoce raději sní sami

Svět objevil avokádo, jeho ceny se zdvojnásobily.... více
Další témata 0 01.06.2017
Byznys menu

Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever

Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu... více
Restaurace 0 05.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurant Sova podává zmrzlinu z černého piva. Our cafe se spojilo s Divokými matkami

Nově otevřená restaurace Sova nabízí evropskou... více
Jídlo 0 31.05.2017

Menu plné letních chutí: Restaurace Mlýnec vsadila na jahody a bylinky

Pražský Mlýnec našel díky šéfkuchaři Marku Šádovi svůj styl. Pro restauraci připravuje každý měsíc... více
Jídlo 0 02.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Degustační francouzská tour v pražském Le terroir i středomořské chutě

V čele kuchyně pražské restaurace Le terroir je... více
Jídlo 0 30.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Pizza Coloseum připravují výborné rizoto

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i s panenkou. Z předkrmů lze chřest vyzkoušet buď... více
Jídlo 0 30.05.2017

Přehled gastronomických festivalů: Kam zajít v druhé polovině června?

Sezona gastronomických festivalů je v plném proudu. Kam se v Česku vydat v druhé polovině června?... více
Jídlo 0 14.06.2017

Zápisky protivného hosta

Zlatá Praha mění koncept Panoramatická restaurace Zlatá Praha v pražském hotelu InterContinental nedávno vyměnila inte­riér i gastronomický koncept.... více
Jídlo 0 26.05.2017
Moje specialita

Stoprocentně čerstvý tatarský biftek: Namletí masa a servírování porce dělí půl minuty

Pochoutka ze syrového masa se připravuje na... více
Jídlo 0 28.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Malé bistro, o to větší sekaná. A spousta domácího pečiva v K mini

Nové bistro K mini je sesterským podnikem Krystal... více
Jídlo 0 29.05.2017
Byznys menu

Chřestové hody v průhonickém Coloseu: Vyzkoušeli jsme svěží jarní zeleninu zatepla i zastudena

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i... více
Restaurace 0 29.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Chorvatská restaurace v Praze hledá nové prostory. A na Vltavě kotví zmrzlinárna

Gourmetguruovi se doneslo, že chorvatská... více
Jídlo 0 26.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci La Loca připravují jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 23.05.2017

Startupová soutěž The Venture vrcholí. České tyčinky z cvrččí mouky se v Americe utkají o milion dolarů

České kolo soutěže The Venture v listopadu... více
Lidé 0 22.05.2017

Zápisky protivného hosta

Bistrøt 104 v nordickém stylu Severská kuchyně v posledních letech zažívá popularitu nejen v evropských metropolích, jejím kouzlem se nechávají... více
Jídlo 0 19.05.2017
ego!

Panenka patří k nejkvalitnějšímu vepřovému masu. Zkuste ji s jarním chřestem

Patří k nejoblíbenějším masům, je jemná, šťavnatá a má skvělou chuť. Ovšem co takhle zkusit... více
Jídlo 0 19.05.2017

Divoký mořský vlk se žlutou řepou a černým česnekem. Nové menu v Bellevue je barevné, hravé a svěží

Šéfkuchař Bellevue představil menu, jehož... více
Jídlo 0 18.05.2017
Byznys menu

Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla

Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování".... více
Restaurace 0 22.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Thajské Our Cafe se přesouvá do food trucku. Bude stát u metra v Karlíně

Karlínský "Thai father" zavřel malou restauraci... více
Jídlo 0 30.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pekárna s restaurací z italské Lombardie otevřela pobočku v Praze

Jako příznivec italské gastronomie byl... více
Jídlo 0 16.05.2017

Konec jednorázovým plastovým krabicím na obědy. V USA spustili službu vratných obalů na jídlo

Systém GoBox v americkém Portlandu umožňuje... více
Byznys 0 17.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Ulrika připravují candáta s chřestem

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se... více
Jídlo 0 16.05.2017

Zápisky protivného hosta

Osvěžující vítězné nealko O tom, že skvělé koktejly nemusí být jen ty alkoholické, Gourmetgurua každoročně ubezpečuje barmanská soutěž Mattoni Grand... více
Jídlo 0 12.05.2017
  Celkem nalezeno: 2566.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama