Stále více lidí chodí na štědrovečerní večeři do restaurace. Jak vypadá menu v italském stylu, se můžete přesvědčit v oblíbeném podniku La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho.
Pokud hosté chtějí zažít výjimečný kulinární zážitek, měli by přijít do La Finestry právě na Štědrý den, kdy se zde
Jako dezert potěší legendární italský vánoční chléb panettone pocházející z Milána.
bude podávat unikátní vánoční menu složené z pěti chodů. Jako předkrm bude šéfkuchař Tomáš Juřík servírovat bollito misto, slavnou specialitu ze severní Itálie, tedy kolekci různých druhů dušeného masa nakrájeného na slabé plátky. Právě špičkové hovězí maso dodávané z prestižních biofarem z Itálie, Španělska či USA je jedním z pilířů v nabídce restaurace La Finestra.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111