Za deset let vybudoval Jan Zeman biopekárnu s více než 30 zaměstnanci a obratem 40 milionů korun. Začínal s nabízením maminčiných sušenek v pražských obchodech se zdravou výživou, dnes vyrábí pro stovky obchodů včetně tuzemských i zahraničních obchodních řetězců. Sušenky a slané krekry exportuje do jedenácti evropských zemí.

Biopekárna odebírá suroviny od ekologických zemědělců, kteří své plodiny neošetřují chemickými látkami. "Stává se, že se nějaká plodina neurodí, naposled to byla špalda. Protože chceme využívat co nejvíc českých surovin, máme problém některé získat. Různé typy sýrů a mléčných výrobků se v Česku v biokvalitě nevyrábí, v zahraničí je to lepší. Mléčné zboží odebíráme z mlékáren, protože potřebujeme stabilní dodavatele a nemůžeme být závislí na jednotlivých farmářích," míní Zeman. V Česku je také nedostatek zpracovatelů sušeného bioovoce a semínek, které biopekárna odebírá ze zahraničí. Naopak vejce, mouka a ovesné vločky pocházejí od tuzemských dodavatelů.