Na Grilu, první a zatím jediná fastfoodová restaurace Kofoly v centru Prahy, dostane další pobočky. "Stále jsme v režimu pilotního projektu. Chystáme se ale otevřít další provozovnu Na Grilu v obchodním centru, abychom vyzkoušeli, jak bude fungovat v tomto prostředí. Věřím, že bude. Pak bychom mohli jít do rozšíření celé sítě ve větším," říká v rozhovoru pro HN finanční ředitel Kofoly Daniel Buryš.

Zhruba 40 procent svých domácích tržeb už získává Kofola z hospod, barů a restaurací. Právě do nich firma výrazně investuje.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se