Kofola na grilu

Něco mezi fastfoodem a restaurací − asi takhle se dá charakterizovat nový koncept společnosti Kofola, který pod názvem Nagrilu otevřela před dvěma týdny v Jindřišské ulici v Praze. Od amerických řetězců se prý liší tím, že jídlo nefritují, ale grilují, pečou a vaří. A suroviny odebírají, jak jinak, od lokálních dodavatelů. Hlavní roli tu hraje grilované kuře v různých podobách. Gourmetguru zkusil křídla v extrapálivé omáčce a musí uznat, že na ose fastfood−restaurace se rozhodně blíží k druhému pólu. Šlo vlastně o povedený zážitek. Také pečené hranolky a brambory s řepou a rozmarýnem byly příjemnými přílohami.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se